Beleggen in Vastgoedfondsen bij Corum Investments: Een Gids voor Beginners

Beleggen in Vastgoedfondsen bij Corum Investments Een Gids voor Beginners

Vastgoedfondsen zijn een populaire manier om te beleggen in onroerend goed zonder de grote investering en het beheer van een fysiek pand. Corum Investments is een van de meest gerenommeerde vastgoedfondsen in Europa met een lange geschiedenis van succesvolle investeringen en hoge rendementen voor de investeerders. In deze gids voor beginners bekijken we de voordelen van beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments, en hoe je kunt beginnen met het investeren in deze aantrekkelijke financiële optie.

Voordelen van Investeringen in Vastgoedfondsen bij Corum Investments 

Een van de belangrijkste voordelen van beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments is dat het een passieve en stressvrije beleggingsoptie is. In tegenstelling tot fysiek onroerend goed, hoef je geen tijd te besteden aan het zoeken naar panden, huurders, onderhoud of reparaties. Corum Investments heeft een team van experts die investeren in vastgoed en die het beheer van de portefeuille voor je regelen. 

Een ander voordeel van beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments is financiële diversificatie. Met meerdere panden in de portefeuille zijn de risico’s van mislukking aanzienlijk lager dan dat je zou investeren in een enkel pand. Als gevolg daarvan zijn de rendementen van beleggen in vastgoedfondsen veel hoger dan andere investeringsmogelijkheden, zoals de aandelenmarkt of obligaties. 

Hoe te Beginnen met Beleggen in Vastgoedfondsen bij Corum Investments 

Het proces om te beginnen met beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de website van Corum Investments te bezoeken en een account aanmaken. Vervolgens kun je kiezen voor de optie ‘Investeren’ in de portefeuille van Corum Investments. Het minimumbedrag om te investeren is €1,060 en het fiscale regime is van toepassing op 30% van de inkomsten. 

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is om de prestaties van de portefeuille te volgen. Corum Investments verstrekt regelmatig rapporten over de prestaties van de vastgoedfondsen, die je kunt raadplegen op hun website. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat vastgoedfondsen een lange termijn investering zijn, dus het kan een paar jaar duren voordat je een rendement ziet op je investering.

Waarom Kiezen Voor Corum Investments? 

Er zijn veel vastgoedfondsen op de markt, dus waarom zou je kiezen voor Corum Investments? Corum Investments kent een lange en succesvolle geschiedenis van investeren in onroerend goed. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend rendement gehad, met een gemiddelde jaarlijkse stijging van 7,28% in de afgelopen 5 jaar. Ook hebben ze transparante rapportages over hun portefeuille en rendementen, en hun vastgoedfondsen hebben een laag risicoprofiel in tegenstelling tot veel andere vastgoedfondsen in de markt.

Conclusie

Het beleggen in vastgoedfondsen bij Corum Investments is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een passieve en stressvrije beleggingsmogelijkheid. Met een bewezen track record van de afgelopen jaren, en een laag risicoprofiel, is het een aantrekkelijke optie in de markt. Het is belangrijk om de prestaties van de portefeuille regelmatig te volgen en te begrijpen dat vastgoedfondsen een lange termijn investering zijn. Door te investeren in vastgoedfondsen bij Corum Investments, kun je profiteren van de voordelen van financiële diversificatie en de hoge rendementen die worden geleverd door de vastgoedmarkt.

Beleggen in Vastgoedfondsen bij Corum Investments: Een Gids voor Beginners
Schuiven naar boven